УСЛУГИ
&
ДИЗАЙН

ВСИЧКО НЕОБХОДИМО Е ПРИ НАС

Flora Moment | Weddings & Events

СВАТБЕНИ УСЛУГИ

Сватбена агенция Flora Moment | Weddings & Events предлага сватбени услуги – цялостна или частична организация и украса на събития и сватби като се започне от планирането и организирането на сватбата или тържеството, избора на място, ресторант или хотел, тема и дизайн на събитието, сватбена украса, цветове и флорални декори и сватбени покани. Всичко необходимо за вашия личен празник и сватбено тържество ще намерите при нас. 

- I -

Флорални декори

Цветята са в основата на всяко събитие, затова разполагаме с професионален дизайнер и екип от изключителни флористи. Които наистина знаят същността и стила на вашето тържество и могат да развият красотата и креативността на флоралните елементи, които перфектно ще завършат историята на вашия стил. Докато по-голямата част от нашата флорална работа е за нашите клиенти. Ние приемаме също така и ангажименти за флорални декори на различни събития.

- II -

Сватбено планиране и дизайн

Мислете за това като за „работа“. От момента, в който се срещнем до самия голям ден, пълната ни услуга за планиране и дизайн на сватби  ви предлага най-голяма стойност – и комфорта да знаете, че вашата сватба е в правилните ръце. Като ваша единствена точка за контакти ние започваме процеса на проектиране, като се запознаваме с вашата история и визия за бъдещото събитие. Ние ще направим вашата сватбена украса и декор неповторими.

- III -

Корпоративни събития

Корпоративните събития изискват по нестандартни аранжировки, които ще представят вашата фирмата по един уникален начин. Нашият професионален флорист и екипа му ще направят дизайнерски аранжировки изцяло в стила и цветовете на вашата фирмата или организация. Също така предлагаме и изработка на фирмено лого при възможност и правилен подбор на цветя за изработката на логото.

- IV -

Сезонна декорация​

Празнични декори и декорации за Великден, Нова Година, Коледа и всеки друг повод и празник. Ние ще доведем празничното настроение и при вас и ще направим вашия празник незабравим.

- V -

Търговски обекти

Ние от Сватбена агенция Flora Moment | Weddings & Events предлагаме професионален тематичен дизайн на търговски обекти, магазини и витрини. Ние ще ви помогнем в избора на декор, и цветове при изграждането на вашата витрина.

- VI -

Сватбени услуги и повече ​

Ние от Сватбена агенция Flora Moment | Weddings & Events може да ви съдействаме за всичко необходимо, вашият празник или събитие да бъдат перфектни и неповторими, ако не можем ще ви препоръчаме професионалист в областта.

Flora Moment | Weddings & Events

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Надникнете в прекрасния ни свят